Altijd voldoende ruimte voor uw camper, boot of bedrijfsvoorraad bij Camperbox Nederland!

Een veilige, hoogwaardige stalling voor uw camper, boot of bedrijfsvoorraad. Dit is uw kans!

Aan de Krimweg 24A nabij het centrum van Coevorden, willen we een prachtig garagepark ontwikkelen van Camperbox Nederland.

Aan de Krimweg 24A worden 43 camperboxen gerealiseerd. De units hebben een lengte van 10 meter, breedte van 4 meter en een hoogte van 4 meter. Zo heeft u voldoende ruimte voor de stalling van uw camper, boot, inboedel of bedrijfsvoorraad. Op 500 meter van de locatie is een te water laat plaats voor boten op trailer. Waarbij de boxen ook uitermate geschikt zijn de stalling van uw boot.

Waar een hoop garageboxen te klein zijn voor uw camper of boot, is ons park speciaal ontwikkeld voor camper- en booteigenaren. Dat ziet u terug in de voorzieningen op het terrein en aan de afmetingen van de boxen.

Op het terrein is een voorziening voor het afvoeren van vuilwater, uw sceptic tank te legen, bandenspanning te controleren en schoon water aan te vullen. In de box treft u een dubbel stopcontact aan en led verlichtingsarmaturen. Het terrein is voor u 24/7 toegankelijk met uw eigen entree tag.

Wist u dat het omslagpunt tussen een reguliere stalling al op € 400,- per jaar ligt. Bij een stalling vanaf € 400,- per jaar kan het al voordeliger zijn om een box aan te kopen. Daarbij maakt u daarbij meteen een solide investering met de aanschaf van een box.

Coevorden

Inschrijven voor project Coevorden kan hier: